قیمت طلا و سکه چقدر است؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ) تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو | این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد + جدول برنج ایرانی گران شد | جدول قیمت انواع برنج در اردیبهشت ۱۴۰۴ تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه | واردات سالانه ۵۵ میلیارد مترمکعب گاز از مسیر آذربایجان توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران | مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند قیمت طلای ۱۸عیار امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تغییر ۳۶۴ هزار تومانی قیمت طلا باز هم ریخت | نرخ جدید طلای جهانی امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی؛ لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی
سرخط خبرها

قیمت طلا پایین‌تر خواهد رفت | پیش بینی مهم کیتکو از آینده قیمت طلا

  • کد خبر: ۵۹۲۴۷
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
قیمت طلا پایین‌تر خواهد رفت | پیش بینی مهم کیتکو از آینده قیمت طلا
نظرسنجی طلای هفتگی کیتکونیوز نشان داد فضا در بازار طلا پس از این که قیمت‌ها تحت تاثیر رشد بازده اوراق خزانه به پایین‌ترین حد در هشت ماه اخیر نزول کردند، منفی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تحلیلگران وال استریت قاطعانه نسبت به روند قیمت طلا در کوتاه مدت بدبین شده‌اند و خوش بینی سرمایه گذاران غیر حرفه‌ای به پایین‌ترین میزان در چند سال اخیر افت کرده است. در حالی که تحلیلگران می‌گویند قیمت طلا در کوتاه مدت همچنان فضا برای پایین‌تر رفتن دارد، بازده بالاتر اوراق قرضه ممکن است بانک مرکزی آمریکا را به دخالت و کنترل منحنی بازده وادار کند.

 

آدریان دی، رئیس و مدیرعامل شرکت مدیریت دارایی آدریان دی به کیتکونیوز گفت: افت طلا طولانیتر و عمیقتر از آنچه انتظار داشتم، بوده است، اما ما به مرحله‌ای نزدیک شده‌ایم که در آن افراد فروشنده می‌فروشند و سرمایه گذاران بلندمدت تصمیم می‌گیرند صرف نظر کرده یا کنار بایستند. وی خاطر نشان کرد که فشار فروش طلا بیش از حد بوده، اما روند بازار همواره مطابق با دورنمای بنیادین نیست.

 

در نظرسنجی هفته جاری کیتکو نیوز از کارشناسان وال استریت، ۱۸ نفر شرکت کردند که از میان آن‌ها ۱۳ نفر معادل ۷۱ درصد به کاهش قیمت طلا و سه نفر معادل ۱۷ درصد به افزایش قیمت طلا رای دادند و دو نفر معادل ۱۱ درصد نظر خنثی داشتند.

 

در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز از سرمایه‌گذاران خُرد، ۱۲۹۲ نفر شرکت کردند که از میان آن‌ها ۵۵۳ نفر معادل ۴۳ درصد به افزایش قیمت طلا و ۵۱۲ نفر معادل ۴۰ درصد به کاهش قیمت طلا رای دادند در حالی که ۲۲۳ نفر معادل ۱۷ درصد نظری نداشتند.

 

خوش بینی به افزایش قیمت طلا در میان سرمایه گذاران غیرحرفه‌ای از اوایل ماه مه سال ۲۰۱۹ به این طرف تا این حد اندک نبوده است.

 

اگرچه طلا موفق شد از پایین‌ترین قیمت خود بهبود پیدا کند، اما هفته گذشته را با ضرر سنگینی به پایان رساند اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار نیویورک با ۰.۱ درصد افزایش، در ۱۷۷۷ دلار و ۴۰ سنت بسته شد و برای کل هفته حدود ۲.۴ درصد کاهش داشت که بزرگترین کاهش هفتگی از هفته منتهی به هشتم ژانویه بود.

 

به گفته اکثر تحلیلگران، بازار اوراق قرضه بزرگترین تهدید برای قیمت طلا در کوتاه مدت مانده است. اگرچه فشار‌های تورمی رشد کرده، اما با انتظارات فزاینده برای احیای سریعتر از حد انتظار فعالیت اقتصادی، جبران شده است. این فضا بازدهی اوراق قرضه را بالاتر برده و به نوبه خود نرخ‌های بهره واقعی را افزایش داده است.

 

اوله هانسن، مدیر استراتژی کالا در ساکسو بانک در این باره گفت: حتی اگر بازار شاهد حمایت عوامل بنیادین قوی باشد، نسبت به دورنمای کوتاه مدت قیمت طلا نظر منفی دارد. وی به کیتکونیوز گفت: دوست دارم به طلا خوش بین باشم، اما سرمایه‌گذاران باید رنج بیشتر را پیش از تغییر اوضاع بپذیرند. ما به طور قطع متقاعد شده ایم که تورم روند صعودی خواهد داشت و به محض اینکه این اتفاق روی دهد، بازده واقعی تثبیت خواهد شد.

 

دیوید میدن، استراتژیست ارشد بازار در شرکت "سی ام سی مارکتس" اظهار کرد: انتظار دارد قیمت طلا تحت تاثیر بازده اوراق قرضه کاهش بیشتری پیدا کند با این حال همچنان نسبت به این فلز ارزشمند در کوتاه مدت خوش بین مانده است. وی گفت: رشد بازده توجه بیشتری را به افزایش نرخ‌های بهره جلب خواهد کرد، اما هیچ بانک مرکزی در دنیا فعلاً چنین چیزی نمی‌خواهد بنابراین همچنان پتانسیل برای صعود قیمت طلا وجود دارد.

 

میدن خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاران باید بدانند که اونس طلا بین ۱۷۰۰ تا ۱۹۰۰ دلار خواهد ماند و انتظار ندارد که قیمت‌ها به دو هزار دلار برگردند، زیرا اقتصاد جهانی نشانه‌های بهبود را نشان می‌دهد.

 

اگر چه طلا به عنوان یک پناهگاه مطمئن دارایی، پتانسیل دارد، اما برخی از تحلیلگران گوشزد می‌کنند طلا اکنون بیشتر با ارز‌های دیجیتالی رقابت می‌کند. بیت کوین روز جمعه به رکورد جدیدی کرد و ارزش بازار این ارزرمز به یک تریلیون دلار رسید.

 

کالین سیژینسکی، استراتژیست ارشد بازار در شرکت مدیریت سرمایه SIA گفت: علاوه بر اعتماد بالای سرمایه گذاران به دورنمای اقتصادی، تصور می‌کنم بخشی از تقاضا برای طلا به عنوان جایگزینی برای پول کاغذی، به سمت بیت کوین و سایر رمزارز‌ها رفته است به خصوص که بیت کوین به بالای ۵۰ هزار دلار صعود کرده است. اما همه تحلیلگران نسبت به قیمت طلا در کوتاه مدت بدبین نیستند. برخی از تحلیلگران ریزش اخیر قیمت طلا را بیش از حد می‌دانند و انتظار دارند بازار آماده یک بهبود فنی باشد.

منبع: اقتصادنیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->